Forum Psanci
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prihlaška Niki

4 posters

Goto down

prihlaška Niki Empty prihlaška Niki

Příspěvek pro Niki 18/2/2021, 12:32

Ahoj jmenuji se Niki 15let ve hře mi říkaji normáně jménem Niki... postav mám více... Kakariki - teuton, Lilianka - Bastet, princeznicka - necro, Uhelnatej brambor - ostro, to je asi vše co si tak pamatuji Very Happy Guild jsem moc neprošla Reborn - hrála jsem tam jen chvilinku s bratrem, RDM - to byla guilda od bratra, MG- snažila jsem se tam dostat ale nebylo to mozné protože jsem dostatal nějake úkoly které jsem nebyla chopná udělat protože jsem měla moc starosti se školou... Ted už to bude snad lepší. Vztah s pk nemam moc dobrej mam asi dvě pk ale neumím je hrát Very Happy s žádnyma pk se nebavím a ani je nehraji takže se neusíte bát že je budu posílat (nemam je rada). Co očekávám něco s kým bych mohla hrát a projit minimalně jednou týdne dung rada bych se podívala i někam jinam jak do nb dunugu samozdřejmě mam projite i nějake top dungy ale není toho moc napríklad už jsem se byla podivat v pride, citadela, a takové ty o něco větší dungy.. No proč pravě vy potkala jsem jednoho hrače odvás a připadal mi mega vpohode Smile tak budu doufat ze je to tak i u ostatních a že se se všemi pohodnu :-) ICQ: @Nikii_xD DC 8247

Něco vice o mě: DP hraju cca 4 roky s preztávkami Smile zkušenosti s lidmi mám takže vím co tam dokáže za lidi být taky vím že ne s každým se dokážu pohodnou.. nemusiíe se bát jak už jsem říkala práskač nejsem ale ráda bych kdyby se tu u vás v guilde našel někdo kdo by mě třeba to PvP naučil.. ted většinou hraju solo nebo se 3 novačky.. ohledně mamonu moc toho nemam ale kdyby kdokoliv potřeboval pomoct tak se budu snažit.. aktivní jsem ted celkem dost když mam tu distanční výuku.. 15cteho nás 9taky chcou poslat do školy tak bych mohla hrát vždy po škole.. ke hře jsem přišla přez nejstaršího brachu weedexe, a mazece... weedex je nejstarší bracha co tudle hru hraje celkem dlouho Smile mazec to hral snim a mě se ta hra v 11 hodně íibila tak mi rodiče koupili notebook a bracha mi to tam nainstaloval :-)) založil mi postavu jménem kakariki kterou mi pak vzal a vyskilloval ju.. vrátil mi ju asi po dvou letecha tím že už ju hrát nebude. Hráli jsem ve 3 než se z nich stala dvojka co už mě nepotrebovala ted nehraje ani jeden z nich protože nemají počítace :p takže jsem tu skončila sama bratr si tento týden chce koupit novej notebook takže možná bude zase aktivní. :-) to je o mě asi vše dekuji za odpověd :-) I love you

Niki

Poèet pøíspìvkù : 7

Návrat nahoru Goto down

prihlaška Niki Empty Re: prihlaška Niki

Příspěvek pro Hugo 18/2/2021, 13:00

Ahoj,

Vítej u Psanců a snad tu na tebe hodní.
Co se PK týká, tak my jsme tady vesměs antiPK a proto by podle mého bylo lepší buď se těch PK zbavit nebo případně zmrazit.
Jestli bys ještě mohla napsat jména těch PK postav, ať si můžeme případně prověřit.

Snad se ti bude tuto líbit a třeba se někdy potkáme.
Já osobně jsem tak nějak neaktivní, ale semtam to i tady sleduji Very Happy

Hugo

Poèet pøíspìvkù : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niki 18/2/2021, 13:10

Hugo napsal:Ahoj,

Vítej u Psanců a snad tu na tebe hodní.
Co se PK týká, tak my jsme tady vesměs antiPK a proto by podle mého bylo lepší buď se těch PK zbavit nebo případně zmrazit.
Jestli bys ještě mohla napsat jména těch PK postav, ať si můžeme případně prověřit.

Snad se ti bude tuto líbit a třeba se někdy potkáme.
Já osobně jsem tak nějak neaktivní, ale semtam to i tady sleduji Very Happy

jmena jsou
Narkonam behraju ho hraval ho barcha
lizulinka- necro taky ho nehraju protoze ho neumim upřímě ja jsem taky antiPk takže je nehraju

Niki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Papoto 18/2/2021, 14:05

Very Happy uvidíme kdo co tady jestě poví..... za mě ti bratři sice na pověsti zrovna nepřidají ale, ale velké + je za uprímnost.... No jen bych chtěl podotknout že se s námi octneš ve skupině chlapů, převážně již otců Very Happy ale občas s námy hrají i dvě ženy...... Ale jinak jsme dobrá parta hrající jen pro radost a TOP dungy s námi asi nenavštívíš..... Toť jediné "varování" Smile
Papoto
Papoto

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niki 18/2/2021, 14:14

Papoto napsal:Very Happy uvidíme kdo co tady jestě poví..... za mě ti bratři sice na pověsti zrovna nepřidají ale, ale velké + je za uprímnost.... No jen bych chtěl podotknout že se s námi octneš ve skupině chlapů, převážně již otců Very Happy ale občas s námy hrají i dvě ženy...... Ale jinak jsme dobrá parta hrající jen pro radost a TOP dungy s námi asi nenavštívíš..... Toť jediné "varování" Smile

vpohode v MG taky nebyla zadna žena/divka krom mě a jestě jedne kterou jsem nikdy nevidela lognutou takže jsem si zvikla

Niki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Erunno 18/2/2021, 15:42

*Promne si ruce*
Další nebohá duše se zkouší dostat k nám?
Twisted Evil

Ahoj a vítej, moc dobré mínění o MG a Rebornu nemám ale budiž. Snad nejsi jako oni. Co se týče naší aktivity někdy ten dung týdně aktuálně ani nedáme někdy ano. Ale co u nás najdeš je parta dobrých lidí, kteří si kdykoliv a kdekoliv udělají z čehokoliv legraci a srandu Wink
Erunno
Erunno

Poèet pøíspìvkù : 149

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niki 18/2/2021, 16:07

Erunno napsal:*Promne si ruce*
Další nebohá duše se zkouší dostat k nám?
Twisted Evil

Ahoj a vítej, moc dobré mínění o MG a Rebornu nemám ale budiž. Snad nejsi jako oni. Co se týče naší aktivity někdy ten dung týdně aktuálně ani nedáme někdy ano. Ale co u nás najdeš je parta dobrých lidí, kteří si kdykoliv a kdekoliv udělají z čehokoliv legraci a srandu Wink

Jo no o mg bych mohla vyprávět ono na venek se to zda jako špatná guilda ale mam tam kamaráda Najta kterej je z tama asi jedinej v pohodě Smile hodně mi pomohl a taky jsem se tam naučila dost věci  :-) například že se nemam zpolehat na ostatní a ze když už mi zadají úkol tak ho bud spln sama nebo na to rovnou kašli dali mi úkol udělat vyzvu1 jenže jak dat za paladina vyzvu 1 když ti nikdo nepomuže však to snad nedá ani top hrač.. Reborn hrála jsem tam asi týden pak mě to sněma nebavilo protože po mě Eli řvala Very Happy domluvila jsem se s nazem ze mi ukaže respy jezdítek a řekl mi at si neberu nic ani regy pak mě hodily na lod a jeli semnou do cv brala jsem jim tam clerika a učila se ho no jenže problém byl v tom ze jsem nemela regy takže jsem nemela co dělat Very Happy Eli po mě začala řvat ze je nehejlim a ze k čemu tam jsem tak sem kopla a od te doby jsem snemi nehrála.. v mg jsem se naučila chodit dungy solo například uq1 davám ve dvou uq3 :-)
jsem jen rada ze jsou tu dobří lide protože sem se v mg s hodně lidmi nepohodla a proto to asi němelo ani cenu :-) vůbec mi nevadí ze se někdy nedá dung 1tydne ale budu rada když poznám nove lidi s kterýma se da normaně a v pohodě pokecat Smile a taky doufám ze nejste do všeho hrrr jako mg Very Happy nebo mě nebavilo takové to na poslední chvíli echo ze se jde dung a pak honem honem hledej kde co doma mas :-) BTW nikoho nepomouvám jen řikam co se mi tam stalo Very Happy ještě jsem zapomela napsat postavu Ocko sizzler - Destro s +22 Spearou :-))  jinak do guildy bych ráda přispela s úkolem co mi ještě zůstal z MG slzičky do FDD :-) mám jich 100 Very Happy

Niki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Papoto 18/2/2021, 16:54

Very Happy No je tu jedna vec, Eli s nama obcas neco podnikne, ale velice malo.... bavim se s ni jelikoz ji znam od zacatku co hraji, ale taky bych měl nějaké výhrady Very Happy..... partu fajn lidí tu určitě najdeš..... no ještě k závěru nehrajeme si na žádnou guildu co potřebuje důkaz zkušeného hráče ( splnění ukolu) abys byla přijata. základem je že si budeš rozumět s kolektivem.... Mno kdyby se tu dávali nějaké ukoli asi bych se do guildy nedostal Very Happy ( můj herní skill -100 Very Happy )
Papoto
Papoto

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hugo 18/2/2021, 17:10

Modrá speara je fajn, ale skus z ní udělat červenou a uvidíme 😉.

Co takhle menší dotazník...

1. Co se ti jako první objeví v hlavě při slově Strom?
2. Fotbal nebo hokej?
3. První domácí mazlíček.
4. Kečup nebo hořčice?
5. Oblíbená barva a důvod.
6. Co si řekneš, když na záchodě vidíš prkénko nahoře?
7. Vana nebo sprchový kout?
8. Známky z posledního pololetí z matematiky a češtiny.

Hugo

Poèet pøíspìvkù : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niki 18/2/2021, 18:01

Papoto napsal:Very Happy No je tu jedna vec, Eli s nama obcas neco podnikne, ale velice malo.... bavim se s ni jelikoz ji znam od zacatku co hraji, ale taky bych měl nějaké výhrady Very Happy..... partu fajn lidí tu určitě najdeš..... no ještě k závěru nehrajeme si na žádnou guildu co potřebuje důkaz zkušeného hráče ( splnění ukolu) abys byla přijata. základem je že si budeš rozumět s kolektivem.... Mno kdyby se tu dávali nějaké ukoli asi bych se do guildy nedostal Very Happy ( můj herní skill -100 Very Happy )

Mě Eli vůbec nevadí a na dp je jsou asi jen dva lidi s kterýma sem se často nepohodla což je Beling a palačinka nevím jestli znáte :-) to je dobre ze nedavate ukoly bo by ti bylo asi úplne zbytečne se sem hlasit na toto jsem debil Very Happy

Niki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niki 18/2/2021, 18:06

Hugo napsal:Modrá speara je fajn, ale skus z ní udělat červenou a uvidíme 😉.

Co takhle menší dotazník...

1. Co se ti jako první objeví v hlavě při slově Strom?
2. Fotbal nebo hokej?
3. První domácí mazlíček.
4. Kečup nebo hořčice?
5. Oblíbená barva a důvod.
6. Co si řekneš, když na záchodě vidíš prkénko nahoře?
7. Vana nebo sprchový kout?
8. Známky z posledního pololetí z matematiky a češtiny.

1. no asi listnatej strom Very Happy
2. jiste fotbal
3. pejsek
4. vlastně oboji Very Happy
5. černa, důvod nejčastejší barva mého obleceni
6. asi nic doma se mi to nestavá Very Happy
7. vana
8. huhu nebudeme si tu něco nalhávat no na matiku jsem debil 4 a ČJ 2

Niki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Erunno 18/2/2021, 18:12

Niki napsal:
dva lidi s kterýma sem se často nepohodla což je Beling

Já tě opravím Beling není člověk to je chyba přírody Very Happy
Erunno
Erunno

Papoto likes this post

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niki 18/2/2021, 19:23

Erunno napsal:
Niki napsal:
dva lidi s kterýma sem se často nepohodla což je Beling

Já tě opravím Beling není člověk to je chyba přírody Very Happy

jo no též si říkam :-) on je strasnej provokater Very Happy

Niki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Erunno 2/3/2021, 21:22

Přijmuta za ADEPTA. LOCK

ODEBRÁN STATUS ADEPTA, MNOHO ŠTĚSTÍ JINDE.
Erunno
Erunno

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: